O Nama

INOX LINE - VN

INOX LINE - VN je preduzeće osnovano 2016. godine sa ciljem da plasira na tržište visoko kvalitetne proizvode od inoxa koji će, pored funkcionalnosti, zadovoljiti najrazličitije ukuse klijenata.

U ponudi su jednokrilne i dvokrilne kapije, ograde za dvorišta, terase, rukohvati, zaštite za prozore, kao i mnogi drugi proizvodi pravljeni pre svega od inoxa, ali i u najrazličitijim kombinacijama za raznim drugim materijalima poput stakla i drveta.

Svaki proizvod je u potpunosti kreiran od strane ovog preduzeća - počevši od idejnog rešenja i nacrta, preko izdrade i obrade svih potrebnih delova, do montiranja u Vašem domu.

Na sajtu možete videti samo mali deo naše ponude, s obzirom na to da se možemo pohvaliti sa izuzetno velikim brojem zadovoljnih klijenata, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Pored izdrade inox bravarije, mi Vam nudimo i najrazličitije usluge koje uključuju bušačke, strugarske, farbarske i druge slične poslove.

Naša misija je stvoriti praktične i estetski atraktivne proizvode prema potrebama naših kupaca. Prilikom izdrade svakog pojedinačnog komada, trudimo se da je i najmanji deo savršeno ukopljen, precizan i funkcionalan. Nudimo vam jednostavna i izuzetno privlačna rešenja da učinite svoj dom lepšim.

Vizija INOX LINE preduzeća je kontinuirani napredak i podizanje standarda u našoj delatnosti, ispunjavanje najrazličitijih zahteva klijenata, i kreiranje potpuno nove i jedinstvene ponude unikatnih proizvoda, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Ukoliko Vam se dopada nešto iz naše ponude ili imate neku svoju ideju šta biste voleli da napravite kako biste učinili Vaš dom lepšim mestom za život, obratite nam se i mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo Vaša očekivanja.

Vladimir Nikolić PR

back